Logo Dream Ballooning Dream ballooning ballonvaren

Een ballonvaart als incentive


Ballonvaren met het bedrijf

luchtballon U kunt ballonvaren met een onbeperkt aantal passagiers in de meest veilige en comfortabele omstandigheden, dit maakt van ballonvaren het originele marketinginstrument bij uitstek. Tijdens de gehele duur van het ballongebeuren heeft U de ruimste tijd om alle zakelijke banden nauw aan te halen. Zowel klanten, collega's als personeel zullen in de wolken zijn over deze unieke ballonvaart. De beste combinatie om tijdens een uitstapje zaken te doen. Bovendien biedt ballonvaren U een veilig en milieuvriendelijk imago.

Ballonvaren combineren met een etentje en/of champagne zijn een greep uit de mogelijkheden, geef ons uw wens te kennen en wij doen het nodige. Standaard is steeds een hapje en een drankje inbegrepen ook voor de volgers na de ballonvaart.

Wat met slecht weer?

Dream Ballooning biedt U een waardig alternatief wanneer uw ballonvaart - incentive niet kan uitgesteld worden, namelijk een huifkartocht.

koets In samenwerking met paardenmelkerij Kattenheye bieden we u een tocht doorheen Laarne aan. Doorheen de velden waar in de middeleeuwen de heksen werden verbrand en langsheen het prachtige kasteel wordt de tocht geanimeerd door uw koetsier en door de piloten van de warmeluchtballon. Uiteraard zullen de nodige dranken niet vergeten worden en wordt de tocht afgerond met een bezoek aan de paardenmelkerij.

Zie ook: www.paardenmelkerij.info


Incentives
dotted line